Cateringmenyer och priser

Nedan presenteras förslag på cateringmenyer från Kök 11. Men du får gärna komma med förslag på andra alternativ. Missa inte heller vårt specialerbjudande Månadens buffé. Varje månad väljer vi ut en ny spännande meny. Vi använder säsongens råvaror och kryddar med fantasi och närodlat så mycket vi kan.
Minsta beställning är för 25 gäster och priset avser att maten hämtas och lämnas
på KÖK11. Vid beställning över 8000:- ingår utkörning.

Alla priser anges inklusive 12 % moms.

Menyer

Förrätter | Varmrätter | Desserter | Bufféer

Bokning och frågor


Niklas Davidsson
Telefon: 0470-136 30
kok11@kok11.se

Förrätter

Lax– och avokadotartar med hembakat knäckebröd samt sikromscremé 95:-
Löjrom och brioche med klassiska tillbehör 119:-
Rosastekt ankbröst med caesarsallad samt knaperstekt rökt sidfläsk, parmensanflarn 99:-
Räk- och avokadoröra serverad med plocksallad och grillad ciabatta 95:-
Klassisk skagenröra toppad med rökt lax på kavring 95:-
Lufttorkad skinka med tomat- och mozzarellabakelse och ruccollaolja 95:-
Sotad oxfilécarpaccio med sallad på kronärtskocka, rostade pinjenötter och tryffelemulsion 99:-
Citroncheescake med örtmarinerade räkor och örtsallad 95:-
Parmalindad grillad sparris med balsamicoglaze och flagad parmensanost 95:-

Varmrätter

Smörstekt bergtungsfilé med citronmarinerade grönsaker serveras med potatisfondant samt ärtmixad vitvinsås 229:-
Grillad lax med krämig risotto med bacon och svamp serveras med örtolja och kräfttopping 189:-
Halstrad gösfilé med potatis- och selleripuré, kräftsås samt friterad fänkål 239:-
Ugnsbakad torskrygg serveras med potatis-och selleripuré, rödvinssås samt champinjon, bacon- och lökfräs 239:-
Halstrad tonfisk serveras med krämig sparrisrissotto och sesamglace 239:-
Fläskfilé överbakad med färskost- och soltorkade tomater serveras med en mustig madeirasås samt potatis- och rotfruktstårta 169:-
Örtstekta fläskfilémedaljonger serveras med potatisbakelse och dijonsenapssås 169:-
Chipotlegrillad majskyckling med frasig potatisbakelse samt rostad vitlökssås 159:-
Helgrillad flankstek med tryffelslungade grönsaker, portvinssås samt potatisgratäng 189:-
Rosmarin marinerad lammytterfilé med potatis- och selleripuré, svampbädd och portvinssås 195:-
Pepparstekt oxfilé serveras med potatisbakelse på timjan och bacon samt rödvinssås 235:-
Grillad kalventrecote med säsongens primörer, kantarellskysamt potatis- och selleripuré 239:-
Helstekt kalvytterfilé serveras med hasselbackspotatis, choronsås och friterad purjolök 239:-

Desserter

Creme brulé med färska bär 89:-
Vit chokladmousse med mörk hallontryffel och rårörda björnbär 89:-
Vanilj- och passionsfruktspannacotta med apelsinmarinerade jordgubbar 89:-
Chokladfondant med jordgubbs- och passionfruktssallad samt vaniljglass 89:-
Limecheesecake med björnbärskompott 79:-
Mjölkchokladmousse med citrussallad 89:-
Baileys- och ljus chokladmousse med citrussallad 89:-
Tiramisú 89:-
Tre sorters ost med äppelmarmelad, valnötter och kumminkex 99:-
Vitchokladmoussé med ananas-och kokosallad samt halloncoulli 89:-
Citronpaj med limesirap och vitchokladglass 89:-

Bufféer

Mixbuffé 1

-Tomat- och mozzarellasallad med lufttorkad skinka
-Timjan & Vitlöksbakad Kotlettrad av Svensk Rapsgris
-Citroncheescake med stenbitsrom
-Nypotatis vänd med citron och gröna oliver
-Dillmarinerad gurka och sparris
-Parmesandressing
-Sallad med koriander bakade morötter
-Foccacia med lime- och chilifärskost

199:-

Mixbuffé 2

-Dillmarinerade kräftstjärtar (i glas)
-Helgrillad lax med dill- och Västerbottenpesto
-Grillat kycklingbröst med limesirap
-Klar pastasallad med cocktailtomater, prästost, päron o solrosfrön
-Basilikacrème
-2 sorters ost med marmelad och nåt att bita i
-Coleslaw med majs & koriander
-Foccacia med citroncrème

219:-

Liten plockbuffé
– Grillad kycklingfilé med honung- och getostrippel
– Potatissallad med bacon, kapris och dijonsenap
– Rosmarinrostade tomater
– Plocksallad med örtaioli
– Hembakat bröd med  smör
159:-
Medelhavet
– Apelsin- och basilikamarinerad kycklingfilé
– Laxtartar med finhackad rödlök, gräslök, citronolja, kapris
– Rostad fänkålscremé
– Fräsch sallad med rostade pumpakärnor
– Lufttorkad skinka med nätmelon
– Pastasallad med örtolja, räkor, grön sparris och grönsaker
– Tryffelrostade grönsaker
– Ugnsbakad tomat, mozzarella -och rödlöksbakelse
– Hembakt focaccia med KRAV smör
259:-
Spansk
– Paprika- och chilibakat kycklingspett
– Crostini med getost, Serranoskinka och ruccollasallad
– Crostini med krämig tonfiskröra toppad med rödlök
– Quessadillas med getost och piri-piri
– Chiligrillad laxsida med juliennegrönsaker och limeolja
– Marinerade vitlökar, oliver och kronärtskockshjärtan
– Potatissallad med paprika, kapris, olivolja och färska örter
– Chiliaioli
– Hembakat lantbröd med smör
259:-
Svensk 1
– Krondillsgravad lax med hovmästarsås
-Pepparstekt rostbiff med rostad potatis- och basilikasallad
– Ost, purjolök- och skinkpaj
– Ägghalva med stenbitsrom- och räkor
– Fräsch plocksallad med senap- och dillcreme
– Hembakat surdegsbröd och KRAVsmör
219:-
Italiensk
– Vitlöksrostad fläskfilé med parmesan- och olivcrème
– Lufttorkad skinka med marinerade oliver, vitlökar och fänkål
– Pastasallad med färska örter, räkor, olivolja och kronärtskocka eller
Potatisgratäng med spenat, örter och soltorkade tomater (Byt till gratäng om ni vill ha ett varmt inslag på buffén )
– Siciliansk wraps med kyckling och ruccolaröra
– Tomat, basilika – och mozzarellasallad
– Örtcrème
–Riven romansallad med parmesanost och rostade pumpafrön
–Taleggio med päronmarmelad och valnötter
–Focaccia och färskostKöp till en liten Vaniljpannacotta med marinerade björnbär !
269:-

 

 

 

 

 

 

45:-

Amerikansk
– Lime- och chipotlemarinerad tunt skuren fläskfilé
– Wraps med räkor, koriander, krispig sallad och salsa
– Chilistekt kycklingfilé med rostad paprika
– Coleslaw med rostade solrosfrön
– Het sötpotatissallad
– Caesarsallad med vitlökskrutonger och krispig bacon
– Pizzaslice med jalapeños, parmesanost och salami
– Hembakat surdegsbröd med Philadelphiacrème
249:-
Mingelbuffé
– Cajunbakad laxsida med aiolidipp
– Koriander- och limemarinerat kycklingspett
– Lufttorkad skinka med nätmelon
– Fräsch plocksallad med valnötter och tärnad prästost
– Pastasallad med sesamrostade grönsaker
– Basilikacremé
– Surdegsbröd med smör
219:-

 

Bokning och frågor


Niklas Davidsson
Telefon: 0470-136 30
kok11@kok11.se