Cateringmenyer och priser
Nedan presenteras förslag på cateringmenyer från Kök 11. Men du får gärna komma med förslag på andra alternativ. Missa inte heller vårt specialerbjudande Månadens buffé. Varje månad väljer vi ut en ny spännande meny. Vi använder säsongens råvaror och kryddar med fantasi och närodlat så mycket vi kan.
Minsta beställning är för 25 gäster och priset avser att maten hämtas och lämnas
på KÖK11. Vid beställning över 8000:- ingår utkörning.
Alla priser anges inklusive 12 % moms.
Menyer
Förrätter | Varmrätter | Desserter | Bufféer
Bokning och frågor
Niklas Davidsson
Telefon: 0470-136 30
kok11@kok11.se
Förrätter
Lax– och avokadotartar med hembakat knäckebröd samt sikromscremé | 95:- |
Löjrom och brioche med klassiska tillbehör | 119:- |
Rosastekt ankbröst med caesarsallad samt knaperstekt rökt sidfläsk, parmensanflarn | 99:- |
Räk- och avokadoröra serverad med plocksallad och grillad ciabatta | 95:- |
Klassisk skagenröra toppad med rökt lax på kavring | 95:- |
Lufttorkad skinka med tomat- och mozzarellabakelse och ruccollaolja | 95:- |
Sotad oxfilécarpaccio med sallad på kronärtskocka, rostade pinjenötter och tryffelemulsion | 99:- |
Citroncheescake med örtmarinerade räkor och örtsallad | 95:- |
Parmalindad grillad sparris med balsamicoglaze och flagad parmensanost | 95:- |
Varmrätter
Smörstekt bergtungsfilé med citronmarinerade grönsaker serveras med potatisfondant samt ärtmixad vitvinsås | 229:- |
Grillad lax med krämig risotto med bacon och svamp serveras med örtolja och kräfttopping | 189:- |
Halstrad gösfilé med potatis- och selleripuré, kräftsås samt friterad fänkål | 239:- |
Ugnsbakad torskrygg serveras med potatis-och selleripuré, rödvinssås samt champinjon, bacon- och lökfräs | 239:- |
Halstrad tonfisk serveras med krämig sparrisrissotto och sesamglace | 239:- |
Fläskfilé överbakad med färskost- och soltorkade tomater serveras med en mustig madeirasås samt potatis- och rotfruktstårta | 169:- |
Örtstekta fläskfilémedaljonger serveras med potatisbakelse och dijonsenapssås | 169:- |
Chipotlegrillad majskyckling med frasig potatisbakelse samt rostad vitlökssås | 159:- |
Helgrillad flankstek med tryffelslungade grönsaker, portvinssås samt potatisgratäng | 189:- |
Rosmarin marinerad lammytterfilé med potatis- och selleripuré, svampbädd och portvinssås | 195:- |
Pepparstekt oxfilé serveras med potatisbakelse på timjan och bacon samt rödvinssås | 235:- |
Grillad kalventrecote med säsongens primörer, kantarellskysamt potatis- och selleripuré | 239:- |
Helstekt kalvytterfilé serveras med hasselbackspotatis, choronsås och friterad purjolök | 239:- |
Desserter
Creme brulé med färska bär | 89:- |
Vit chokladmousse med mörk hallontryffel och rårörda björnbär | 89:- |
Vanilj- och passionsfruktspannacotta med apelsinmarinerade jordgubbar | 89:- |
Chokladfondant med jordgubbs- och passionfruktssallad samt vaniljglass | 89:- |
Limecheesecake med björnbärskompott | 79:- |
Mjölkchokladmousse med citrussallad | 89:- |
Baileys- och ljus chokladmousse med citrussallad | 89:- |
Tiramisú | 89:- |
Tre sorters ost med äppelmarmelad, valnötter och kumminkex | 99:- |
Vitchokladmoussé med ananas-och kokosallad samt halloncoulli | 89:- |
Citronpaj med limesirap och vitchokladglass | 89:- |
Bufféer
Mixbuffé 1
-Tomat- och mozzarellasallad med lufttorkad skinka
-Timjan & Vitlöksbakad Kotlettrad av Svensk Rapsgris
-Citroncheescake med stenbitsrom
-Nypotatis vänd med citron och gröna oliver
-Dillmarinerad gurka och sparris
-Parmesandressing
-Sallad med koriander bakade morötter
-Foccacia med lime- och chilifärskost
199:-
Mixbuffé 2
-Dillmarinerade kräftstjärtar (i glas)
-Helgrillad lax med dill- och Västerbottenpesto
-Grillat kycklingbröst med limesirap
-Klar pastasallad med cocktailtomater, prästost, päron o solrosfrön
-Basilikacrème
-2 sorters ost med marmelad och nåt att bita i
-Coleslaw med majs & koriander
-Foccacia med citroncrème
219:-
Liten plockbuffé – Grillad kycklingfilé med honung- och getostrippel – Potatissallad med bacon, kapris och dijonsenap – Rosmarinrostade tomater – Plocksallad med örtaioli – Hembakat bröd med smör |
159:- |
Medelhavet – Apelsin- och basilikamarinerad kycklingfilé – Laxtartar med finhackad rödlök, gräslök, citronolja, kapris – Rostad fänkålscremé – Fräsch sallad med rostade pumpakärnor – Lufttorkad skinka med nätmelon – Pastasallad med örtolja, räkor, grön sparris och grönsaker – Tryffelrostade grönsaker – Ugnsbakad tomat, mozzarella -och rödlöksbakelse – Hembakt focaccia med KRAV smör |
259:- |
Spansk – Paprika- och chilibakat kycklingspett – Crostini med getost, Serranoskinka och ruccollasallad – Crostini med krämig tonfiskröra toppad med rödlök – Quessadillas med getost och piri-piri – Chiligrillad laxsida med juliennegrönsaker och limeolja – Marinerade vitlökar, oliver och kronärtskockshjärtan – Potatissallad med paprika, kapris, olivolja och färska örter – Chiliaioli – Hembakat lantbröd med smör |
259:- |
Svensk 1 – Krondillsgravad lax med hovmästarsås -Pepparstekt rostbiff med rostad potatis- och basilikasallad – Ost, purjolök- och skinkpaj – Ägghalva med stenbitsrom- och räkor – Fräsch plocksallad med senap- och dillcreme – Hembakat surdegsbröd och KRAVsmör |
219:- |
Italiensk – Vitlöksrostad fläskfilé med parmesan- och olivcrème – Lufttorkad skinka med marinerade oliver, vitlökar och fänkål – Pastasallad med färska örter, räkor, olivolja och kronärtskocka eller Potatisgratäng med spenat, örter och soltorkade tomater (Byt till gratäng om ni vill ha ett varmt inslag på buffén ) – Siciliansk wraps med kyckling och ruccolaröra – Tomat, basilika – och mozzarellasallad – Örtcrème –Riven romansallad med parmesanost och rostade pumpafrön –Taleggio med päronmarmelad och valnötter –Focaccia och färskostKöp till en liten Vaniljpannacotta med marinerade björnbär ! |
269:-
45:- |
Amerikansk – Lime- och chipotlemarinerad tunt skuren fläskfilé – Wraps med räkor, koriander, krispig sallad och salsa – Chilistekt kycklingfilé med rostad paprika – Coleslaw med rostade solrosfrön – Het sötpotatissallad – Caesarsallad med vitlökskrutonger och krispig bacon – Pizzaslice med jalapeños, parmesanost och salami – Hembakat surdegsbröd med Philadelphiacrème |
249:- |
Mingelbuffé – Cajunbakad laxsida med aiolidipp – Koriander- och limemarinerat kycklingspett – Lufttorkad skinka med nätmelon – Fräsch plocksallad med valnötter och tärnad prästost – Pastasallad med sesamrostade grönsaker – Basilikacremé – Surdegsbröd med smör |
219:- |
Bokning och frågor
Niklas Davidsson
Telefon: 0470-136 30
kok11@kok11.se